Veelgestelde vragen

Heb ik per se een inlog nodig?

Zoals je ziet staat de tool open en bloot op de website. Je kunt dus zonder extra kosten ervaren hoe het is om met de tool te werken. Het verschil is dat je jouw afbeelding zonder inlog niet kunt downloaden en opslaan. Deze twee voordelen heb je wel als je een inlog aanschaft.

Kan ik ook uitleg krijgen over de mogelijkheden van de tool?

Zeker! Via learn.ultragraphix.nl vind je het pakket Graphix Hero. In dit pakket heb ik allerlei video’s voor je opgenomen waarin ik onder andere uitleg geef over de mogelijkheden van de tool. Wil je jouw ontwerpskills naar een hoger niveau tillen? Dan is deze training ook zeker interessant voor jou.

Wat moet ik doen als het juiste ontwerp formaat er niet tussen staat?

Wij hebben de veelvoorkomende formaten op de website gezet. Maar er zijn natuurlijk oneindig veel formaten, dus het kan zo zijn dat je toch een ander formaat zoekt. Stuur mij dan gerust een mailtje, dan bekijk ik of ik jouw gewenste formaat kan toevoegen aan de tool. Je kunt mij bereiken via info@ultragraphix.nl.

Is de tool ook geschikt om drukwerk mee te ontwerpen?

Kan het? Ja. Is het 100% geschikt? Nee. Het ontwerpen is geen probleem, maar je wilt de bestanden ook bij een drukker bestellen en hiervoor moet het bestand aan een aantal eisen voldoen. Je zou het kunnen vergelijken met de deelname aan de Tour de France op een gewone fiets. Kan het? Uhm ja, het zou wel kunnen. Denk je dat je zonder problemen de eindstreep haalt? Hmm, nee denk het niet. Dus wil je een ontwerp maken voor alleen online gebruik, dan is het geen probleem.

Kan ik ook kiezen voor andere lettertypes?

Zelf kun je het lettertype niet toevoegen, maar dit kan ik wel voor je doen. Ik kan mij voorstellen dat jouw huisstijl bepaalde lettertypes bevat en dat je deze graag wilt gaan gebruiken. Weet je welk lettertype je altijd gebruikt? Laat het mij weten en ik voeg dit lettertype graag voor je toe aan de tool. Stuur mij gerust een berichtje via info@ultragraphix.nl

Is het ook mogelijk om met mijn eigen huisstijlelementen te werken?

Ja dat is mogelijk! Gaaf toch? Je kunt dus losse elementen toevoegen aan de tool. Zo maak jij in no time in jouw eigen stijl een gaaf ontwerp. Let er wel op dat je in het bezit moet zijn van de juiste bestanden. Ik kan je hier wel mee helpen, dus kom je er niet uit: laat het mij even weten. Je kunt mij bereiken op info@ultragraphix.nl

Hoe kan ik mijn ontwerpskills verbeteren?

Krijg je de smaak te pakken en wil je jouw ontwerpskills verbeteren? Dan ben je al heel goed bezig. Je zou eens op learn.ultragraphix.nl kunnen kijken. Hier vind je trainingen die je hiermee zeker verder kunnen helpen.

Contact

Ultra Graphix
Sylvana Postma
info@ultragraphix.nl

Tips en inspiratie ontvangen?
Marketing by
0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop